+36 1 329 8029
1138 Budapest, Szekszárdi u. 34.

SIKEREINK

Egyesületünk Kaposvári József-díjat vehetett át, melyet azoknak adományoznak civil kezdeményezés alapján, akik példamutató tevékenységükkel segítik a rászorulókat nemtől, kortól, társadalmi beágyazottságtól függetlenül. Köszönjük az ASZE minden dolgozójának és aktívájának a munkáját.

 

 

 

 

CIVIL VÁNDORDÍJ

A XIII. kerületi képviselő-testület a lakosság önszerveződő közösségei, valamint a kerületi lakosok közösségi célú igényeinek teljesítését vállaló más szervezetek támogatásáról szóló ún. “civil rendelet” felhatalmazása alapján a Civil Vándordíj odaítéléséről a Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság dönt. A díj 100.000 Ft pénzjutalommal és vándorserleggel jár együtt.

Eddig díjazott szervezetek:

2006 Angyalföldért Egyesület

2008 XIII. Kerületi Angyalföld Polgárőr Szervezet

2009 Angyalföldi Láng Művelődési Központ Közművelődési Egyesület

2010 Mozgássérültek Budapesti Egyesülete, Angyalföldi Szervezet

2011 Angyalföldi Szociális Egyesület

2012 Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyesület

2013 Gyertyafény Keringő Klub Egyesület

2014 XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesülete

2015 "Keil Ernő" Fúvószenei Egyesület

---

 "ÉV ÜZLETE" díj 

A 2017. évi díj átadására november 3-án, került sor. A díjat a vásárlók szavazatai alapján kapta meg a Tahi utcai Szociális Boltunk. Igazán nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a bolt munkájával így meg vannak elégedve az odajáró vásárlók. A boltot szeptemberben teljes körűen felújítottuk ezzel is hozzájárulva, hogy a jövőben még kellemesebb légkörben fogadhassa kedves vásárlóit.

További cikket a www.budapest13.hu oldalon találnak.